Бранкица Костадиноска

Одделенски наставник со 37 годишно работно искуство во средно и основно училиште.

Во текот  на работниот век учествувала со  ученици на натпревари по математика и природни науки.

Во учебните 2018/19 и 2019/20 година четири ученици освоија 1-прво, 2-второ и 1-трето место на општинските и регионалните натпревари по математика.

Во учебната 2018/19 година двајца ученици по природни науки на општински натпревар освоија 2-трето место, а на државен натпревар 1-второ и 1-трето место.

Петок31.03.2023
Сабота01.04.2023
Недела02.04.2023
Понеделник03.04.2023
Вторник04.04.2023
Среда05.04.2023
Четврток06.04.2023
Петок07.04.2023
Сабота08.04.2023
Недела09.04.2023
Нема термини
Нема термини
Нема термини
Нема термини
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
Нема термини
Нема термини
Нема термини

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи