Маја Трајковиќ

Дипломиран професор и преведувач по француски јазик и книжевност со италијански јазик и книжевност. Магистер по менаџмент во образование. Работи шеснаесет години во основно училиште во Скопје како наставник по француски јазик и стручен соработник-библиотекар.

Континуирани обуки и семинари по француски јазик со книжевност.

Петок31.03.2023
Сабота01.04.2023
Недела02.04.2023
Понеделник03.04.2023
Вторник04.04.2023
Среда05.04.2023
Четврток06.04.2023
Петок07.04.2023
Сабота08.04.2023
Недела09.04.2023
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
Нема термини
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
Нема термини

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи