Роза Василевска

Професор по одделенска настава со 38 годишно искуство и автор на 3 стручни книги.

Долгогодишен практичар и подучувач на деца, ментор по активна настава, стручен соработник на „Колибри“ и МТВ.

Петок31.03.2023
Сабота01.04.2023
Недела02.04.2023
Понеделник03.04.2023
Вторник04.04.2023
Среда05.04.2023
Четврток06.04.2023
Петок07.04.2023
Сабота08.04.2023
Недела09.04.2023
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
Нема термини
Нема термини
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
08:00-09:0009:00-10:0010:00-11:0011:00-12:0012:00-13:0013:00 - 14:0014:00-15:0015:00-16:00
Нема термини
Нема термини

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи