Услуги

ПОМОШ ПРИ ПИШУВАЊЕ ДОМАШНИ
ЧИТАЊЕ И ПИШУВАЊЕ / ОПИСМЕНУВАЊЕ
ДОПОЛНИТЕЛНИ ЧАСОВИ
ПОДГОТОВКА ЗА ПИСМЕНИПакети-20%
Пакет 1

Поединечен час

 • Времетраење на час - 60 мин
 • Важност - 1 седмица
 • Искусни едукатори
 • Онлајн
 • Физичко присуство
560 ден.700 ден. Во кошничка
-20%
Пакет 2

За одличен пет 5+1 (вкупно 6 часови)

 • Времетраење на час - 60 мин
 • Важност на пакетот - 1 месец
 • Искусни едукатори
 • Онлајн
 • Физичко присуство
2960 ден.3700 ден. Во кошничка
-20%
Пакет 3

За знаење плус 10 + 3 (вкупно 13 часови)

 • Времетраење на час - 60 мин
 • Важност на пакетот - 1 полугодие
 • Искусни едукатори
 • Онлајн
 • Физичко присуство
6800 ден.8500 ден. Во кошничка
-20%
Пакет 4

За знаење плус 10+3 (вкупно 13 часови) во простории на ЕК Импакт

 • Времетраење на час - 60 мин
 • Важност на пакетот - 1 полугодие
 • Искусни едукатори
 • Онлајн
 • Физичко присуство
8000 ден.10000 ден. Во кошничка