Александар Михајловски

Професор по биологија, природни науки, хемија, географија и иновации. Работно искуство од над  20 години во настава со ученици. 

Член на Асоцијацијата на најдобри наставници од поранешна Југославија. Редовно ги применува најновите современи наставани методи, форми, презентации, дидактички средства за успешно совладување на наставни содржини, тестови, писмени работи, истражувачки активности.

Активно вклучен во подготовка за натпревари со многубројни благодарници за учество и освоени награди за прво, втори и трето место на државни, регионални и општински натпревари.

Петок31.03.2023
Сабота01.04.2023
Недела02.04.2023
Понеделник03.04.2023
Вторник04.04.2023
Среда05.04.2023
Четврток06.04.2023
Петок07.04.2023
Сабота08.04.2023
Недела09.04.2023
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
Нема термини
Нема термини
Нема термини
Нема термини
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи