Билјана Мишева

Професор во одделенска настава со работно искуство од 29 години.

Магистер по човечки ресурси во образованието, карирен советник, едукатор, обучувач.

Учесник на многу натпревари со учениците на сите нивоа, многу признанија и дипломи. Учесник на домашни и меѓународни конференции.

Просветен работник на РСМ, учесник во иновативни проекти со учениците и низа воннаставни активности во училиштето и надвор од него.

Недела14.04.2024
Понеделник15.04.2024
Вторник16.04.2024
Среда17.04.2024
Четврток18.04.2024
Петок19.04.2024
Сабота20.04.2024
Недела21.04.2024
Понеделник22.04.2024
Вторник23.04.2024
Нема термини
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
Нема термини
Нема термини
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи