Јулијана Синадиновска

Професор со 25 годишно искуство и оснивач на првото приватно училиште по италијански јазик “Аузонија“ во Македонија, кое од 2005 година е овластен Центар за полагање на меѓународниот испит CILS Università per stranieri di Siena за познавање на италијанскиот јазик.

Мастер по италијански јазик за странци, 2019 (прв степен) на Универзитетот за странци во Перуџа и Мастер E-learning за настава по италијански за странци, 2021 (втор степен).

Голем број нејзини ученици успешно го имаат положено испитот CILS и благодарејќи на истиот се запишале на државни и приватни универзитети во Италија.

Четврток20.06.2024
Петок21.06.2024
Сабота22.06.2024
Недела23.06.2024
Понеделник24.06.2024
Вторник25.06.2024
Среда26.06.2024
Четврток27.06.2024
Петок28.06.2024
Сабота29.06.2024
Нема термини
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
Нема термини
Нема термини
Нема термини
Нема термини
Нема термини
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи