Лидија Давидовска

Универзитетски професор по англиски јазик, американска и британска книжевност и писател со големо искуство во подучување ученици и студенти од сите возрасти и степени.

Едукатор кој верува во добро објаснување на материјата и размена на идеи и информации со учениците/студентите преку поттикнувачки прашања и интересни задачи.

Прв директор и наставник по англиски јазик на меѓународниот ланец училишта за странски јазици во Скопје,  „Логос Оксфорд“.

Четврток29.02.2024
Петок01.03.2024
Сабота02.03.2024
Недела03.03.2024
Понеделник04.03.2024
Вторник05.03.2024
Среда06.03.2024
Четврток07.03.2024
Петок08.03.2024
Сабота09.03.2024
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00
19:00-20:0020.00-21.00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи