Олгица Бајалџиева

Наставник по биологија  со 29 годишно континуирано работно искуство во реализирање на воспитно образовната работа.

Досегашно искуство во наставата, постојаното професионално усовршување и стекнатите компетенции и вештини ја карактеризираат како наставник кој спроведува иновативни методи преку интерактивни и дигитални стратегии во образованието. Учествувала на повеќе конференции, обуки и натпревари на локално, национално и меѓународно ниво, каде има добиено високи признанија, награди и благодарници. Членува во Македонско биолошко друштво, а воедно и во Здружението на Просветни работнци на Град Скопје како претседател на комисија за проектни активности.

Недела14.04.2024
Понеделник15.04.2024
Вторник16.04.2024
Среда17.04.2024
Четврток18.04.2024
Петок19.04.2024
Сабота20.04.2024
Недела21.04.2024
Понеделник22.04.2024
Вторник23.04.2024
Нема термини
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
Нема термини
Нема термини
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00
18:00-19:0019:00-20:0020.00-21.00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи