Павлина Атанасова

Дипломиран математичар, информатичар на Природно математички факултет Скопје, со 35 години работно искуство во работата со ученици од основно образование.

Моментално вработена во СОУ „Гошо Викентиев“ Кочани, како наставник по математика и информатика.

Понеделник22.07.2024
Вторник23.07.2024
Среда24.07.2024
Четврток25.07.2024
Петок26.07.2024
Сабота27.07.2024
Недела28.07.2024
Понеделник29.07.2024
Вторник30.07.2024
Среда31.07.2024
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
Нема термини
Нема термини
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
14:00-15:0015:00-16:0016:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи