Стојан Манолев

35 годишно искуство во наставата по физика  во средно образование;

Дипломирал на ПМФ при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“, Скопје во 1985 година, на  инстититот за  физика Скопје, група физика, наставна насока;

Магистрирал во областа на Методиката на настава по физика, 2016 година на ПМФ при УКИМ- Скопје;

Учесник на голем број меѓународни конференции и симпозиуми од областа на физиката и автор на бројни стручни трудови од областа на методиката на настава по физика;

Ко-автор на учебници по физика;

Ментор на ученици кои учествувале на Меѓународни натпревари по физика во нумерички и експериментални задачи.

Понеделник22.07.2024
Вторник23.07.2024
Среда24.07.2024
Четврток25.07.2024
Петок26.07.2024
Сабота27.07.2024
Недела28.07.2024
Понеделник29.07.2024
Вторник30.07.2024
Среда31.07.2024
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
Нема термини
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
17:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи