Катерина Митковска

Дипломиран педагог со повеќе од 22 години работно искуство.  Претседател на Здружението на просветни работници на Град Скопје. Избрана за најдобар просветен работник на Македонија за учебната 2021/2022 год. од областа на стручни соработници

Автор е на литературни творби објавени во стихозбирки и литературни списанија. Организатор и реализатор на литературни и ликовни конкурси, предавања, семинари и сл. Вклучена како надворешен соработник на Бирото за развој на образованието.

Има долгогодишно искуство во работа со ученици на полето на мотивацијата, методи и техники на успешно учење.

Недела14.04.2024
Понеделник15.04.2024
Вторник16.04.2024
Среда17.04.2024
Четврток18.04.2024
Петок19.04.2024
Сабота20.04.2024
Недела21.04.2024
Понеделник22.04.2024
Вторник23.04.2024
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00
16:00-17:0017:00-18:0018:00-19:0019:00-20:00

Потврди резервација

Закажани се следниве термини:

Додади прилог (Опционално)
Потврди резервација Немате доволно кредит за закажување на часТермините за промо часови кај овој едукатор се зафатениКупете кредити Обележаните термини не се достапни за викенд со физичко присуство
Откажи